Aluminiujumske poster lajsne, viseca
Aluminijumska-poster-lajsna
Aluminiujumske poster lajsne, zidna
Aluminiujumske poster lajsne, prednja strana
Aluminiujumske poster lajsne, zadnja strana

Aluminijumske poster lajsne

Poster aluminijumske lajsne predstavljaju jednostavno i elegantno rešenje za postavljenje postera na zidove. Omogućiće Vam da vaše postere više ne lepite po zidu već da ih na elegantan način ukrasite aluminijumskim lajsnama. Lajsne se rađene po principu klik-klak ramova i izmena postera u njima se vrlo lako vrši. Komeplet se sastoji od gornje lajsne (na kojoj se nalaze kuke za kacenje i donje koja zatvara zaokruzuje celinu

Availability: Nema na zalihama Šifra proizvoda: PL Kategorija: Oznake: , , ,
Očisti
  • Cene i popusti
  • Opis
  • Dodatne informacije

Cene i popusti

U tabeli dole je iskazan cenovnik koji nudi automatske popuste na veće porudžbine, vođeni principom - Kupiti više, platite manje! Praktično za veće porudžbine Vam nudimo popuste i do 15% od osnovne cene.

Ali to nije sve, ako ste zainteresovani za kupovinu u količinama mnogo većim od onih iskazanih u tabelama,  budite slobodni da nas pozovete i dobićete dodatni popust!

 Opis 1+ 10+ 25+ 50+
Širina - 2 x 500mm (par)

Šifra - PL500

Širina - 2 x 600mm (par)

Šifra - PL600

Širina - 2 x 700mm (par)

Šifra - PL700

Širina - 2 x 1.00mm (par)

Šifra - PL1000

* Sve cene su u RSD, bez uračunatog PDV-a
* Ponuda važi samo za pravna lica
* Plaćanja moguća samo preko računa pravnih lica

Opis

Poster aluminijumske lajsne predstavljaju jednostavno i elegantno rešenje za postavljenje postera na zidove. Omogućiće Vam da vaše postere više ne lepite po zidu već da ih na elegantan način ukrasite aluminijumskim lajsnama. Lajsne se rađene po principu klik-klak ramova i izmena postera u njima se vrlo lako vrši. Komeplet se sastoji od gornje lajsne (na kojoj se nalaze kuke za kacenje i donje koja zatvara zaokruzuje celinu.

Dodatne informacije

Materijal

Eloksirani aluminijum, PVC (kape i kuke)

Boja

Aluminijum siva